top of page

LOSLIGGENDE OF HOLKLINKENDE TEGELS INJECTEREN

 airport (tax-free area).jpg

Waarom injecteren?

Tijdig verhelpen van losliggende tegels en holklinkende tegels voorkomt breuken en scheuren. Met het injecteren van vloertegels bieden wij een uitermate duurzame oplossing. Het losliggen of holklinken van de tegels wordt vakkundig, snel en zonder overlast verholpen met een speciale injectiehars. Zonder hak- breek- of sloopwerk.

Hoe werkt het? 

Wanneer de holklinkende en/of losliggende tegels zijn bepaald en eventuele struikelblokken (zoals ontbrekend voegwerk) zijn verholpen, wordt er in het voegwerk van de betreffende tegel(s) omzichtig een klein gaatje geboord. 

Door dit boorgaatje wordt heel behendig de 2-componenten injectiehars onder de tegel gespoten totdat de ruimte onder de tegel is opgevuld. Na het injecteren en het 'op kleur' opvullen van de kleine geboorde gaatjes in het voegwerk, is de vloer al na 3 uur weer beloopbaar en normaal te gebruiken. 

Hulp inroepen?

Wilt u de werkzaamheden graag vakkundig laten uitvoeren? RenoStone is een gerenommeerd applicatiebedrijf. Wekelijks verhelpen wij losliggende of holklinkende tegels met hoogwaardige injectiehars. Of het nu gaat om een paar tegels of grotere hoeveelheden. Voor zowel bedrijven als particulieren.

Contact

Neem gerust contact op als u meer informatie wilt of een geheel vrijblijvende prijsopgave. U kunt ons telefonisch, per mail, app of via het contactformulier benaderen. 

RenoStone is specialist in het behandelen en herstellen van natuursteen en keramiek met als paradepaardje een hoog probleemoplossend vermogen door kennis en ervaring.

 

Samen met Faber Tile & Stone Care, fabrikant van zeer hoogwaardige producten uit Italië, gaan we een paar stappen verder in de mogelijkheden. Krassen en doffe plekken verwijderen op keramische tegels tot het polijsten van graniet zonder slijpen.

  

RenoStone is officieel distributeur en adviespunt voor Nederland van de Faber Tile & Stone Care producten.

Laat ons uw wensen weten per mail, telefoon of via het contactformulier.

bottom of page