top of page

Losse of holklinkende tegels

Tijdig verhelpen van losliggende en holklinkende tegels voorkomt breuken en scheuren. Met het injecteren van de tegels bieden wij een uitermate duurzame oplossing hiervoor. Het losliggen of holklinken van de tegels wordt vakkundig, snel en zonder overlast verholpen met een speciale injectiehars. Zonder hak- breek- of sloopwerk.

Hoe werkt het? 

Wanneer de holklinkende en/of losliggende tegels zijn bepaald en eventuele struikelblokken (zoals ontbrekend voegwerk) zijn verholpen, wordt er in het voegwerk van de betreffende tegel(s) een klein gaatje geboord. Door dit gaatje wordt er 2-componenten injectiehars onder de tegel gespoten totdat de ruimte onder de tegel is opgevuld. Na het injecteren en het 'op kleur' opvullen van de kleine geboorde gaatjes in het voegwerk, is de vloer al na 3 uur weer beloopbaar en normaal te gebruiken. 

Hulp inroepen?

Wilt u de werkzaamheden graag vakkundig laten uitvoeren? RenoStone is een gerenommeerd applicatiebedrijf. Neem gerust contact op als u meer informatie wilt of een vrijblijvende prijsopgave. 

bottom of page